Tag Archives: Uncategorized @sq

Arti dhe Muzika – kombinim perfekt   Nëse bukuria e bojës akrilike në letër nuk ju mjafton, muzika e butë shoqëruese krijon atë ndjenjë perfekte të frymëzimit.   Përveç performancave dhe paneleve të shumta të Festivalit Femart, ekspozitat nuk janë të panjohura. Kjo ekspozitë e veçantë e mbajtur në ditën e 4-të të Femart paraqiti […]

read more

Shkruan: Fjolla Hajrizaj Gra, vajza, burra, fëmijë të ri e të moshuar i mblodhi edhe një herë një aktivitet i FemArtit. Vajzat ngrisin zërin! Ato kanë vendosë mos me heshtë. Të shtrira në tokë dhe të mbuluara me një perde të zezë në Sheshin e Qytetit të Prishtinës, 6 vajza dhanë një mesazhe sensibilizuese. Daniela […]

read more

SHKRUAN: FJOLLA HAJRIZAJ Ndoshta mund ta mendoni si thirrje për të mos dalë natën, por ishte shumë më tepër e diçka krejt tjetër. E keni parasysh kur lodheni nga gjithçka në jetë dhe nuk e dini as çfarë t’i merrni e as çfarë t’i jepni më asaj? Në sallën e mbushur plot të teatrit Oda […]

read more

CONTACT


Contact In Details

Address

Str. Zenel Salihu Z4 -S3 00022 (0.52 mi) Pristina 10 000

Phone

+381 (0)38 221512 - 09:00am - 17:00pm

Email

femartfest@gmail.com