Premierë: “Shtatë pamje” nga e kaluara

Premiera “Shtatë pamje” punuar nga Tanja Miletic – Orucevic dhe teatri i të rinjve të Mostarit mbyllën ditën e pestë të fesitvalit FemArt.

Një dokumentar dhe nje realizim skenik që premtoi emocion në fund të natës.

Historia e gruas nga Bosnja dhe Hercogovina rikujtuan ditët e zymta të luftës në këtë vend, që dëmtuan jetë duke lënë plagë.

Tri gra shkëmbyen kujtime nga e kaluara duke treguar për dhunën e grave që dëmtuan seriozisht lirinë e shumicës.

Bashkëpunimi i të rinjëve dhe artistes na mundësoi të njihemi më afër me jetën e zymtë që ju ushtrohet shumë grave kudo nëpër botë.

“Shtatë pamje” apo shatët interpretime të paimagjinueshme për çdo person që nuk njeh dhunën.

 

Duke klikuar në linkun e mëposhtëm do të gjeni disa njohuri për teatrin e të rinjëve të Mostarit, teatër ky që ka 38 vite që korrë suksese në Bosnje dhe Hercegovinë:

http://eepap.culture.pl/institution/mostar-youth-theatre-bosnia-and-herzegovina

 

add a new comment

1 Comments

Flora Nov 19, 2016

Keep these arctlies coming as they’ve opened many new doors for me.

CONTACT


Contact In Details

Address

Str. Zenel Salihu Z4 -S3 00022 (0.52 mi) Pristina 10 000

Phone

+381 (0)38 221512 - 09:00am - 17:00pm

Email

femartfest@gmail.com