Tag Archives: flutura balaj

Sonte Flutura Balaj do të performojë slam poezinë e saj për herë të parë. Kur takohem me të ajo është duke përgaditur për performancën, e cila do të shoqërohet me koreografi nga Fjolla Hana, dhe po ashtu është duke marrë pjesë në panairin e shkencës në Shkollën Amerikane. Definivisht nuk kam qenë aq aktive si […]

read more

CONTACT


Contact In Details

Address

Str. Zenel Salihu Z4 -S3 00022 (0.52 mi) Pristina 10 000

Phone

+381 (0)38 221512 - 09:00am - 17:00pm

Email

femartfest@gmail.com